Överlägg

Om Oss

Välkomna till det lilla byggföretaget med det stora hjärtat och en riktig bra och kunnig personal. Jag.

Jag började inom byggbranschen 1989. Det var den dagen min son föddes. Idag efter mer än 30 år i branschen och efter att ha testat en hel del olika yrken inom yrket, så kan jag påstå att jag är rätt duktig på det jag gör men det säger även mina kunder. Så det är inget jag hittar på.

Hos mig får du både en professionell yrkesarbetare med gedigen erfarenhet, som arbetar noggrann med snabba men kvalitativa resultat. Till mitt förfogande har jag ett fantastiskt nätverk av kollegor i branschen som gärna ställer upp på dina projekt. Att jag inte har personal på mitt bolag har helt enkelt att göra med att jag inte hinner med administrationen. Min fru brukar hjälpa mig (hon tar ju lön givetvis) men hon har ju sitt riktiga jobb vid sidan av, så det är bättre så här.

Oavsett vilket typ av projekt det handlar om, så är jag säker på att jag har kompentensen (eller känner någon som har det) och vi tillsammans kan uppnå dina förväntade resultat på noll tid.

Vill du veta mer, är det bara att höra av dig. Jag står här redo för att göra dina drömmar till verklighet.. eller byggdrömmar, dina andra drömmar kan jag nog uppmuntra dig att uppnå ialla fall!

Verktyg för att bygga